Monday, February 6, 2012

3. veebruar - TORE VABARIIKLIK KONVERENTS TÜRIL EHK KÜLMAPÜHI TROTSIDES NAUDIME KEVADPEALINNA

3. veebruaril 2012 toimus Türi kultuurimajas Türi Põhikooli ja MTÜ TORE koostööna iga-aastane vabariiklik tugiõpilasliikumise ehk T.O.R.E konverents.

Sel ajal kui enamus türikaid kükitasid kodus ja pidasid külmapühi, sõitis Türile kokku ligikaudu 200 noort üle Eesti - Valgast, Hiiumaalt, Tallinnast ja igalt poolt mujaltki.


Külalised võeti vastu kuuma tee ja kohviga. Küpsiseid pakkusid Liis ja Liisa. Kõik Türi torekad olid uksel tervitamas. Aidati registreerida töötubadesse, jagati TORE märke, pandi rinda nimesildid. Sai soovide kasti kirjutada häid soove ning osta TOREvärvides ehteid.


Türi Põhikooli poolt olid abiks nii meie õpilaste turvafirma kui ka firma Kuldsed Käed.
Ürituse avas Aili Avi, Türi Põhikooli TORE juhendaja, sõna võttis meie direktor Garis Pihelgas ning muidugi ka TORE tegevjuht Marju Jaanimäe.

Töötubades sai õppida line-tantsu, arutada oma õnne üle, räägiti vabatahtlikust tegevusest, enese olemusest jpm. Kõikide töötubade tegevustest anti ülevaade väikese etteastega.


Esmakordselt oli välja kuulutatud TORE reklaamfilmi konkurss. Türi tegi kaks videod, kõiki saab näha aadressil http://www.tore.ee/.
Neil konverentsidel on tore leida uusi sõpru, näha suvelaagri semusid, saada uusi ideid.

Aili Avi kommentaar: "Lahe, et see üritus toimus Türil, palju Türi torekaid sai osaleda, saime ise korraldada, kõigist oli abi.Kiitus Liisale ja Liisile, kes olid tublid infolauas ja muidu abiks. Kõik teised, kes aitasid. Sille Eero, Kätlin Luht ja Ave Alviste olid seekord juba ise koolitajad (tegemist Türi Ühisgümnaasiumi õpilaste ja TORE vilistlasega). Ellen Nugis aitas koolimajas asju korraldada. Juhtkond tuli tervitama. Söökla aitas 120% - tegi hea toidu, korraga sai sööma 200 inimest. Türi kultuurimaja oli ka väga-väga abivalmis, ka meie õhtu nael Kaarel Orumägi väärib kiitmist - saal laulis kaasa ja temale elati kaasa kätest kinni hoides. Ise jäin rahule, koostöös sünnivad toredad mälestused."

No comments:

Post a Comment