Tuesday, February 14, 2012

SUUREJOONELINE SÕBRAPÄEV TPK-S!

Meie koolis tähistati sõbrapäeva eriliselt. Sõbrapäeva hommikul võttis kõiki kooli tulnud õpilasi vastu T.O.R.E-vant oma suure ja sooja kallistusega, vahetundides sai sõbrapilte teha ning sõbrale diplomit kirjutada.

Algklassides kirjutati ka TOREdiplomeid ja saadi Torevandilt kallistusi, terve päev sai jagada sõbrakaarte ja kingitusi.
Õhtul kella kuuest algas aga suures koolimajas sõbrapäeva disko. Inimesi oli üllatavalt palju, kõik olid väga rõõmsas meeleolus ning valmis üheks meeleolukaks tantsuõhtuks.

Peomeeleolu hoidsid kõrgel DJ-d Kaspar R, Sulo Särkinen, Crowey, Glen G, Silver, Juhan,Anti & Erika. Üllatusesinejateks olid Järva-Jaani noortebänd ning meie oma kooli show-tantsu tüdrukud.

Muidugi oli ka sõbrapostkast ning valiti ka kõige vahvamad sõbrapildid. TORE tegi pildinurgas pilte ligikaudu 40 erinevast seltskonnast, püüti leida kõige sõbralikuma sõnumiga pilte - 7 parimat pilti sai ka auhinnad.

Õhtul kuulutati välja ka kooli poolt valitud sõbralikuma tüdruk ja poiss - 9. kl BIRGIT ROOSILEHT JA 8.kl KRISTJAN SEVEREV.

Meeleolu oli tore terve päeva - koolis olid üleval temaatilised stendid, söökla pakkus südamekestega kreemikooki ja üldiselt sai palju kallistada.

Ülevaate kirjutas: Liisa Kuuskler ja CO
Pildid Aili Avi, Ellen Nugis, Brigitta Allemann
Päeva värv oli muidugi PUNANE!!!

No comments:

Post a Comment